donderdag 29 december 2011

Het is niet gelukt....

Na twee dagen bezig geweest te zijn met updaten van alle apparaten is het helaas niet gelukt om te regelen dat ik met mijn Ipad kan bloggen met foto's erbij. Dus doe ik het maar weer gewoon ouderwets, foto's uploaden, verkleinen enz....

Ik ben ook weer druk geweest  met scrappen ik heb de smaak weer te pakken.
De layout is gelift hoor! Hij hangt in de huiskamer in zo'n dikke lijst van Ikea want ik vond het zonde om het in een album te doen. Ik had ook weer zo'n mooi papier gekocht Random van Crate Paper. Hebben jullie dat ook dat je papier zo mooi vindt dat je er helemaal verliefd op wordt..... vast wel! Ik heb ook een hoop inspiratie op het blog van Crate paper opgedaan, als je daar rond neust krijg je ook weer zin om wat te doen!!!

En project life gaat bijna starten. Op facebook zijn we druk met de voorbereidingen bezig of sommigen zijn zelfs al van start gegaan. Ik ben er ook helemaal klaar voor.
Mijn agenda is al in gebruik en dit zijn de sticky notes die ik speciaal voor het project "nodig" had!

Ik plak een stapeltje in mijn agenda waar ik dan leuke uitspraken van de kinderen op kan schrijven of boodschappenlijstjes en die kan ik dan weer op mijn journalingcards verwerken.
Ook had ik leuke stickertjes besteld, alleen het doosje is al de moeite waard


Het zijn afbeeldingen die in de jaren '40 en '50 op luciferdoosjes stonden. Deze heb ik gevonden bij ps ik hou van jou . Nou ik heb superveel zin om te beginnen aan het project!

Verder heb ik ook nog een collage van onze kerstversieringen gemaakt, het feestgebeuren is dan wel weer bijna voorbij.....
Maar ik was creatief geweest met Instagram en Diptic en dat vond ik toch wel leuk om te showen. De kransen heb ik zelf gemaakt. Er zit kerstverlichting op batterij in, erg handig want ze hangen voor de tuindeuren en daar hebben we geen stopcontacten in de buurt.

Nou ik wil iedereen een heel gezond, gelukkig en creatief 2012 toewensen!!!
En tot volgend jaar!!!

2 opmerkingen:

 1. Die layout is GAAF...
  Die ga ik ook eens liften (scrap ik ook weer eens)

  Die stickers zijn echt heel gaaf, idd leuk voor je PL...


  fijn nieuw jaar
  xoxo
  Jack

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor jou ook de beste wensen voor 2012 en veel creatieve invallen, maar daar wordt hard aan gewerkt. Veel plezier met Project Live

  BeantwoordenVerwijderen