zondag 11 december 2011

Gescrapt.....

Dat was lang geleden dat ik echt op 12"x12" formaat heb gescrapt. Ik vond het wel weer super leuk om te doen. Het liefst had ik de hele middag zitten scrappen maar dat ging helaas niet.
Ik had wel van te voren weer even mijn scrapkamertje uitgemest want dat was weer nodig!
Hij is gelift hoor! Op de Facebookpagina van Simple Stories had ik 'm gevonden. Verder heb ik al mijn hoezen in mijn album gedaan en omdat ik allerlei verschillende heb ziet mijn weekindeling er ook elke keer anders uit. Ik ben niet echt geordend en gestructureerd en dat zul je straks waarschijnlijk ook in mijn album terug zien ;-)

En ik ben deze week ook weer aan het haken geweest. We hebben een stapel (zelfgemaakte) dekens op de bank liggen maar de meeste zijn kinderformaat (Fleurelot hier zie je wat voor dekens dat zijn) dus ik ben een grote aan het maken van omavierkantjes.
De kleuren zijn niet helemaal waar ik van hou maar ik moet het doen met de restjes wol die ik nog heb. En als ie straks klaar is (ik hoop deze winter nog!) en hij is gewassen ziet ie er lekker fluffy en zacht uit net als deze.....

Met het Fleurelot gebeuren ga ik trouwens stoppen, in februari loopt het contract met de webhost af. Ik wilde heel graag een eigen winkeltje waarin ik mijn eigen gemaakte spulletjes kon verkopen.
Maar dat is toch wel heel moeilijk. Ik realiseer me ook wel dat bv de dekens niet goedkoop zijn maar ik bestelde mijn lamswol in Engeland en de stoffen die ik gebruik komen uit Amerika en Japan dus dan kun je wel bedenken dat het er allemaal niet goedkoper op wordt. Ik denk ook dat veel mensen denken, dat kan ik zelf ook wel maken, dat denk ik nl ook vaak ;-) En ik ben er nu wel achter dat ik wil maken waar ik zelf zin in heb en niet op bestelling en onder tijdsdruk vanalles maken.
Maar och het was een leuke ervaring en ik heb er weer wat van geleerd......

3 opmerkingen:

 1. Je PL ziet er echt al leuk uit, goed begin...
  Ik moet eerst nog een foto van ons 4 hebben, dan kan ik verder met mijn voorkant..

  En wat zou ik toch graag kunnen haken, zie me zelf al liggen onder zo'n dekentje, hahaha..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi allemaal!!!

  En wat een gave deken zeg!!! Jammer dat je ermee gaat stoppen, met de winkel, maar begrijp je helemaal !

  BeantwoordenVerwijderen