donderdag 12 januari 2012

Eerste week project life

Afgelopen weken heb ik stapels foto's besteld bij Pixum, het was maanden geleden dat ik dat gedaan had. Ik kreeg zelfs mailtjes of ik nog wel tevreden was ;-)  Het kwam er gewoon niet van om te bestellen.
Maar nu ik weer meer aan het scrappen ben heb ik ook weer foto's nodig.
Gisteravond heb ik de eerste week van Project Life gescrapt. Het was erg leuk om te doen en eigenlijk zo gebeurd. Met een uurtje was ik klaar.
Dat kwam ook wel omdat ik in de huiskamer zat ipv op mijn kamertje, mijn zusje deed nl ook mee, dus ik had niet alles tot mijn beschikking (had geen zin om al mijn spullen naar beneden te sjouwen).
Maar ik vond het super leuk om te doen!

Dit zijn de eerste resultaten. De linkerbladzijde is niet met pockets omdat ik op de achterkant van de titelpagina heb gescrapt. Ik vind pockets wel makkelijker werken. En toen ik de voorbeelden op de verschillende blogs zag had ik eigenlijk spijt dat ik de titelpagina ook niet in pockets heb gescrapt. 

Mijn agenda is een goed hulpmiddel bij het project. Ik schrijf elke avond op wat we die dag gedaan hebben en wat we gegeten hebben. Er zitten leuke post-it briefjes bij voor als ik niet genoeg ruimte heb.


                                           


Zoals je op de foto's kunt zien zijn we vorige week naar de gouden boekjes tentoonstelling in het gemeentemuseum van Helmond geweest. Het was super leuk en we gaan er zeker nog vaker naar toe.
Ik had vorige week superveel foto's en moest ik echt kiezen welke ik ging gebruiken maar deze week heb ik er nog niet zoveel gemaakt. Maar ik heb nog tot zondag!

2 opmerkingen:

  1. Leuk leuk! Ziet er goed uit :-D Ik vind de page protectors voor PL ook heerlijk werken :-)

    Leuke foto's heb je gemaakt ook.

    BeantwoordenVerwijderen