woensdag 29 juni 2011

Verjaardagen, baksels en creatieve uitspattingen...

Fleur en Lotte zijn binnen 1 maand allebei jarig. Ik ben dan dus erg druk met feestjes organiseren, bakken, versieren en alles wat er verder bij komt kijken. Ik had voor allebei de verjaardagen een Banoffee pie gemaakt, die is erg lekker maar ook een ontzettende knoeitaart daar heb ik dus geen foto van.
En een Carrot Cake (uit het Hummingbird bakboek een geweldig boek!!!)

Eigenlijk hoort de roomkaasglazuur wit te zijn maar ik vond het wel grappig om er wat kleurstof door te doen. Zorgt ook voor extra aktieve kinderen op het feestje ;-)


Een marsepeintaart, ik ga altijd voor een lekkere vulling, deze keer op verzoek van Lotte, bastognekoekencreme met aardbeienvlaaivulling. En als ik dan aan het bekleden toe ben heb ik er eigenlijk genoeg van. Je ziet wel eens van die geweldige kunstwerken voorbij komen maar dat is aan mij dus niet besteed.

En omdat Lotte 4 jaar is geworden heeft ze afscheid genomen bij Dikkie Dik en mocht ze dus trakteren. Stapels koekjes heb ik gebakken, mooi ingepakt en er zo een leuke traktatie van gemaakt!

Deze heeft Fleur vandaag nog samen met mij gemaakt. Als afscheidskado voor de juf. Fleur heeft best veel zelf gedaan, geborduurd, het gras uitgeknipt, de vlinders uitgeponst en de bling bling op de bloemetjes geplakt. Ben benieuwd wat de juf ervan vindt!En als laatste nog een sneak peakje van mijn Round Robin boekje, zijn jullie ook al begonnen??


1 opmerking:

  1. Hoi Fleurelot,
    Ik heb een goed plan, zullen wij als nieuwe bloggers elkaar een handje helpen? Volg ik jou volg jij mij?
    Je site ziet er leuk uit. En ik doe ook mee aan het RR project maar dan aan de mini versie met een mini notebook (die andere was helaas al vol....). Heb er al wel heel veel zin in!
    Groet Merula

    BeantwoordenVerwijderen