zaterdag 18 juni 2011

Opgeruimd staat netjes!

Met het Round Robin project in aantocht heb ik mijn ateliertje (formaat postzegel) maar eens onder handen genomen. Het was nodig want het was een puinzooi.Ik heb al mijn gebruikte scrapvellen in kleinere formaten gesneden zodat ze netjes in het restjesbakje passen en mijn lapjes stof gesorteerd en daarna de rest van de chaos opgeruimd.

Nou m'n groepje is bekend dus laat het notebook maar komen!!

5 opmerkingen:

 1. oh wat leuk dat ik je nieuwste volger ben . We zitten in dezelfde groep dus dat belooft wat als ik zie hoe jij er al helemaal klaar voor bent ! Mijn blog is in het engels maar ik ben gewoon heel hollands hoor . Mooi weekend gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow jij bent je echt goed aan het voorbereiden !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ik mocht willen dat ik een eigen ateliertje had!! Al was het postzegelformaat, ik zou er superblij mee zijn...maar helaas, geen ruimte hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In jouw atelier gaan fantastische dingen gebeuren, dat is duidelijk! Bij mij is de keuken - annex woonkamertafel dé plek. Niet zo opgeruimd, maar ook gezellig. Leuk dat we bij elkaar in de groep zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik kom net terug van vakantie en lees dat we bij elkaar in de groep zitten. je hebt een keileuk kamertje!! dat gaat helemaal goed komen. ik heb er ook erg veel zin in. ga je ook volgen hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen