maandag 15 augustus 2011

Ik ben verliefd.....

........op Engeland! We hebben een geweldige vakantie gehad.
Wat is het toch een mooi land. Nou hebben we wel heel veel geluk gehad met het weer. In twee weken hebben we maar anderhalve dag wat buien gehad.
Soms was het zelfs 28 graden!
We zijn in de Cotswolds geweest."O nee he niet weer een straatje kijken!" Riep Lotte toen we stopte om Arlington road te gaan bekijken. Ze vond het daarna toch wel mooi. Dit zinnetje heb ik heel de vakantie (voor de grap) nog moeten aanhoren als ik weer iets moois zag. Voor de kinderen was er ook genoeg te doen. We zijn oa naar het Cotswold Farm park geweest waar je de geitjes mocht voeren, konijnen aaien, en jonge eendjes vasthouden. Verder was er ook een doolhof en een speeltuin. Dit was het favoriete uitstapje van Lotte!In het mooie stadje Broadway zat een kerstwinkel die heel mooi ingericht was. Helaas mocht ik daar geen foto's van maken. Ik heb er wel een mooie kerstbal gekocht.


Vanuit de Cotswolds zijn we binnendoor naar Bath gereden. We zijn regelmatig gestopt om even van het weidse uitzicht te genieten wat na een donker bosweggetje tevoorschijn kwam.

Bath is een prachtige oude stad met mooie gebouwen, parken, een leuke speeltuin en leuke winkeltjes. En als Jamie Oliver fan konden we een etentje bij Jamies Italian niet overslaan.
En overal waar we Starbucks tegen kwamen hebben wel een lekkere caramel Machiatto gedronken. Maar goed dat er geen Starbucks bij ons in de buurt zit ;-)

Door naar Dorset naar de ruige Jurrasic coast. Ik had eens bij YorinTravel gezien dat je daar in 10 minuten al een stel fossielen bij elkaar kon rapen. Dat leek me zo leuk met de kinderen! Nou wat fossielen vinden betreft ben ik een illusie armer, ik denk dat ze voordat ze gingen filmen gewoon wat fossielen in het winkeltje gekocht hebben en ze op het strand gelegd hebben ;-)
Ik heb er een gevonden met een pootafdrukje erin, maar we hebben ook mooie stenen gezocht en van de woeste kust genoten!

De laatste stop was Canterbury, helaas ben ik niet in de Kathedraal geweest dat wilde ik Joris en de kinderen niet aandoen.

De autostoelorganizers werkte perfect. Er zijn geen noemenswaardige ruzies gemaakt op de achterbank. Ze hebben volop gekleurd en gewerkt in de boekjes.
Alleen heeft het tafelzeil het niet gehouden. Het is helemaal uitgescheurd. Maar ik ga van de winter nieuwe maken van stof zodat het allemaal wat steviger is!

Maar eerst nog aan de slag om mijn Round Robin notebook helemaal af te maken want het gaat bijna beginnen! Ik heb er zo'n zin in!!!

2 opmerkingen:

 1. Ik snap dat je een nieuwe liefde hebt gevonden, wat een mooie foto's! En ik ben Jane Austen-fan, de foto's van Bath heb ik al twee maal bekeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hè hoi,
  Ik krijg bijna spijt dat ik niet half september mee ga met mijn Babe als hij naar London gaat (en een stukje Zuid Engeland mee pikt).
  Wat een mooie foto's en ik begrijp dan ook helemaal dat je verliefd geworden bent.
  Helaas is de vakantie voorbij maar heb je je herinneringen en foto's om nog eens na te genieten!
  Kom snel weer eens terug!
  Groeten,
  Madeliefste

  BeantwoordenVerwijderen